Tiszató
ingatlan
 KERESÉS AZ OLDALON 
Kategória:
Ára:
Alapterület:
Épület típusa
Település:
Ingatlanok, amik:
 
Tisza-tó Ingatlan Iroda
Ingatlan közvetítői tevékenységünket 2002-ben kezdtük., irodánk a Tisza-tó jobb partján, Poroszlón található. Tevékenységünk elsősorban erre a településre koncentrálódik, mivel ezen a partszakaszon Poroszló a legvonzóbb, legjobban megközelíthető község.
A Tisza-tó turizmusának, ismertségének növekedésével igyekszünk bővíteni a tó parti települések ingatlan kínálatát, s reméljük, ezzel ügyfeleink megelégedésére leszünk.
Fontosnak tartjuk azt, hogy ügyfeleinkkel személyesen tartjuk a kapcsolatot, s a sikeres ingatlan közvetítés után is jó ismerősként találkozhatunk!
Címünk: 3388 Poroszló, Fő út 60.
Kapcsolattartó: Bornemisza Andrea
Tel.: 06/30-96-74-495     06/36/353-200
E-mail: bornemiszaa@t-online.hu
Szálláshely közvetítés
Poroszló a Tisza-tavi turizmuson belül az ökoturizmus szigete. A településhez tartozó vízi világ csodálatos flórája és faunája magával ragadja vendégeinket. A hozzánk látogatók nagy része gyermekes családok, illetve horgászturisták. A község remek lehetőséget nyújt a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre. A helyi és a tóparti települések rendezvényei biztosítják, hogy vendégeink élményekkel telve érjenek haza.
Poroszló másik előnye, hogy nagyobb városokhoz (Eger, Debrecen), illetve a Hortobágyhoz, valamint több fürdőhelyhez is közel fekszik, így izgalmas programokat szervezhet magának a vendég az itt eltöltött idő alatt.

Szálláshely ajánlatunk
Poroszló központjában, a Tisza-tó partjától 200 m-re fekvő önálló, teljesen felszerelt apartmanok, melyek 5+1 és 2+1 főnek nyújtanak kényelmes szállást két különálló épületben. Az udvara parkosított, zárt, kényelmes parkolást biztosít.  A kert pihenővel, nyársalóval, kerékpárokkal felszerelve biztosítja  a kikapcsolódást. Az apartman környezetében színvonalas éttermek, kereskedelmi egységek fekszenek.
Igény esetén Tisza-tavi motoros csónaktúrával, programszervezéssel állunk kedves vendégeink rendelkezésére!  
Szálláshely árak:
Gyermek:
 0-3 évig:       ingyenes
 3-14 évig:    1500 Ft / fő/ éj
Felnőtt:
14 év felett:   2800 Ft / fő /éj
Ingatlan ajánlat
Poroszlói összkomfortos 55 m2 alapterületű ( 2 szobás ) tornácos parasztház 600 m2 telekkel, központi fekvéssel SÜRGŐSEN ELADÓ!
Kereső szám: 175
Irányár: 5.000.000 Ft

Szálláshely ajánlatunk
Poroszló központjában, a Tisza-tó partjától 300 m-re fekvő kúria.
Kínálata. a főszárnyban 3 két ágyas szoba (melyek fürdőszobával felszereltek), konyha és tárgyaló, a mellékszárnyban 2 két ágyas fürdőszobás szoba és konyha található. Hatalmas parkosított udvarában a parkolás biztosított, kerti pihenő, nyársalók, a kert végében saját tó teszi kellemessé a pihenést.
Programkínálat: ökotúrák, fotótúrák, konferenciák szervezése 20 főig.
Szálláshely árak:
Gyermek:
0-3 évig:        ingyenes
3-14 évig:      1500 Ft/fő/éj
Felnőtt:
14 év felett:   2800 Ft/fő/éj
 Ingatlan ajánlat
Tiszaörs központjában 3 szobás felújított összkomfortos parasztház 567 m2 telekkel eladó!
Kereső szám: 170
Irányár: 9.000.000 Ft